injector ultrasoon

Wilt u vervanging van uw brandstof injectoren voorkomen? Verstopte injectoren?

Onze diagnose en 2-traps motor koolstof reiniging is uw beste optie!

Waardoor raken brandstofverstuivers vervuild en verstopt? De grootste oorzaak van verstopte injectoren is de brandstof die ze moeten spuiten. Verrassend genoeg is het echter niet het vuil in de brandstof dat de schade veroorzaakt. De chemische samenstelling van de pompbrandstoffen die we tegenwoordig gebruiken, is geëvolueerd tot een selectie koolwaterstoffen. Deze koolwaterstoffen leveren meer vermogen, maar hebben de nare bijwerking dat ze afzettingen achterlaten in de injector, waardoor deze verstopt raakt, en op de injectoruiteinden, waardoor de kwaliteit van het verstuivingspatroon afneemt. De motorwarmte bevordert de verdamping van de brandstof, waardoor de afzettingen op de oppervlakken bakken. Natuurlijk gebruiken de kwaliteitsbrandstoffabrikanten detergenten in een poging om te voorkomen dat deze afzettingen zich ophopen, maar met het huidige stop-start stadsverkeer kunnen de detergenten het niet bijhouden en uiteindelijk wint de afzetting de strijd.

Hoe maken we de injectoren schoon? Eerst gebruiken we onze diagnoseapparatuur van dealerniveau om de foutcodes van het motormanagement te beoordelen en een live gegevensanalyse uit te voeren. Dan, ervan uitgaande dat het voertuig geschikt is voor reiniging, gebruiken we een minimum van ons 2-traps koolstofreinigingssysteem dat onze wereldleidende waterstof-koolstofreiniging en onze unieke chemicaliën omvat. Onze koolstofreinigingsmachine pulseert waterstof via de luchtinlaat, tijdens de verbranding van elke cilinder zal de waterstof gedurende de volgende 30-45 minuten de afzettingen op het uiteinde van de injector aanvallen en ze effectief wegbranden. Omdat de waterstof de injectoren niet bereikt, gebruiken we onze eigen speciaal samengestelde injectorreiniger via het brandstofsysteem die tegelijkertijd de afzettingen in de injectoren aanvalt en veilig afbreekt.

Werken volgens een stappenplan
Carbon pro Cleaning heeft een uniek stappenplan dat wordt gevolgd en waarmee altijd wordt gestreden naar een succesvol eindresultaat. Er zijn checklisten beschikbaar voor de specialisten en deze volgen zij stap voor stap om ervoor te zorgen dat dit eindresultaat wordt behaald zonder één van de stappen over te slaan. Daarnaast is het zelfs mogelijk om de Injector ultrasoon schoonmaken te combineren met bijvoorbeeld een Carbon Cleaning of een chiptuning en Walnut Blasting Om het nog goedkoper te maken, zijn hier vaak combinatietarieven aan verbonden.
Image

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
E-mail *
Kenteken *
Kilometerstand: *
Opties
- Carbon Pro Cleaning
- Diagnose
- EGR uitprogrammeren
- injector ultrasoon schoonmaken
Opmerking / VraagImage
Image
Image
Image
Openingstijden
Maandag tot Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag   : Gesloten
Zeppelinstraat 10b, 3846 CL Harderwijk

Gratis inschrijven nieuwsbrief